Sen Benimsin- Tessa Bailey, Kitap Yorumu- Okuma Etkinliği (1. Gün)


Sayfa Sayısı: 352
Nemesis Kitap
2015
18 tl

Kitap Tanıtımı

Derek Tyler, oldukça başarılı bir komiserdir. Fakat mesleği artık neredeyse tüm hayatını ele geçirmiştir. Öyle ki, karşısındaki daireye yeni taşınan Ginger Peet'ten etkilendiği anda, onun bütün kişisel bilgilerine ulaşabileceği bir araştırma yapar; o güne kadar aldığı trafik cezaları da dahil…

Ginger, kız kardeşiyle birlikte uzak bir şehirden Chicago'ya taşınmıştır ve yeni bir hayat kurmaya çalışmaktadır. İhtiyacı olan son şeyse, tam karşı dairesinde oturan çekici, yakışıklı ve meraklı bir komiserdir. Sıkı durun, burası karışacak!


Kitap Yorumu


Zor bir gün geçirdiyseniz ve ne yazık ki hala bitmediyse, sanırım başınıza gelebilecek en kötü şeylerden biridir bağırıp çağırarak taşınmaya çalışan komşular. Sessiz ve sakin bir apartmana getirdikleri gürültü de neyin habercisi acaba? 

Anneniz, annelik yapacak kapasitede bir kadın değilse ve deyim yerindeyse burnu pisliklerden kurtulmuyorsa son çareniz kardeşinizi de alıp başka bir şehre taşınmak olabilir. Aşağıdan pislik diye seslendiğiniz adamın karşı komşunuz olduğunu ve üstüne bir de polis olduğunu fark ettiğinizde kötü şans sizi hala terk etmemiş demektir. 

Derek Tyler başarılı bir komiserdir. Yalnızlığı seçen adamın hayatındaki tek renk işidir. Haliyle apartmana taşınan bu renkli kızlar dikkatini çeker. Yaptığı araştırma sonucunda ulaştığı bilgiler ise bir anda ilgisini çeker… 

Ginger daha yirmi üç yaşında gencecik bir kızdır. Annesinin ilgisiz tavrı ne yazık ki çok çok erken yaşlarda ayakları üzerinde durması için onu mecbur bırakmıştır. Zira tek düşünmesi gereken kendi değildir, bir de kız kardeşi Willa vardır. Taşındığı apartmanda karşı komşusu polis çıkınca ve bu adam çok yakışıklı, seksi de olunca, Ginger’ın işi oldukça zordur. 

Bir gece Ginger’ın evinden gelen hareketlilik üzerine Derek kendini dışarı atar ve onu görür bir kez daha. Ama bu kez oldukça savunmasızdır genç kadın. İşte onlar için değişimin ilk adımı da burada atılır. O hareketlilik ne diyorsanız, söylemem :D 

İşim gereği eskisi kadar çok vakit ayıramıyorum kitap okumaya. Ancak okuduğum bu kitap sanırım ayırdığım her saniyeye değdi. Uzun zamandır okuduğum en eğlenceli kitaplardan biri oldu. Zaten kitap o kadar akıcı ki bir anda bittiğini fark ediyorsunuz üzülerek. Keşke daha uzun olsaydı da biraz daha okusaydım dediğim kitaplardan biri oldu Sen Benimsin. Çeviri ve redaksiyon olarak da beğendim ben. Emeği geçen herkesin eline sağlık. Dilerim kısa zamanda yazarın diğer kitaplarıyla da buluşturur bizi Nemesis Kitap.

Benim puanım;

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

BLOG DESIGN BY BİR OTAKUNUN DÜNYASI