Körebe- Lena Diaz, Kitap Yorumu ve Çekiliş(3. Gün)

Körebe- Lena Diaz


Sayfa Sayısı: 416
Eksik Parça Yayınları
2015
24 tl
Deadly Games, #4


Kitap Tanıtımı

Lena Diaz, heyecan verici bir başka Ölüm Oyunları romanı ve karanlık bir soruyla geri dönüyor: Özgürlüğünüz bütün hayatınıza mal olursa ne yaparsınız?

Karanlıkta saklananın düşman olduğunu tahmin edebilirsin. Ama peki ya düşmanların sayamayacağın kadar çoksa? Devlin'in geçmişi düşmanlarla doluydu ve dâhil olduğu bir polis soruşturmasıyla birlikte bu düşmanların her biriyle yüzleşmek zorundaydı. Ama bu sefer tehlikede olan sadece kendi canı değildi, sebebini çözemediği bir çekim hissettiği yeni yetme polis Emily'nin de canı tehlikedeydi.

Kadınlara akıl almaz işkenceler yapan azılı katilin yeni hedefi ise Devlin ve yanından bir an olsun ayırmadığı Emily gibi görünüyordu. Tuzak kurulmuştu ve ölüm oyunu yeni kurbanlarını arıyordu.


Kitap Yorumu


Uzunca zamandır beklediğim kitaplardan biriydi Körebe ve şimdi elimde olduğu için benden mutlusu da yoktur diye düşünüyorum. Lena Diaz öyle bir kalem ki bana bile polisiye okuttu ve serinin devamını heyecanla bekletti. 

Serimizde bu kez sıra Devlin’de. Diğer kardeşlerden biraz farklı Devlin. Ne iyi diyebiliyorsunuz ne de kötü. Suçlu mu yoksa masum mu karar veremiyorsunuz. İyi bir adam gibi duruyor ama suçlu gibi de duruyor ama masum gibi de duruyor hani. Öyle garip bir durum işte :D 

Devlin’in başının belası da Emily oluyor. Emily ise alışkın olduğumuz polislerden biraz farklı. Kararsız, panik ama aynı oranda da cesur. Nerede ne yapacağı pek de belli olmuyor. 

Bu ilginç çiftimiz yine bir seri katil vakasıyla karşı karşıya geliyor. Suçlular, haklılar, yakalananlar, ölenler, itiraflar derken kendinizi kocaman bir bulmacanın içinde buluyorsunuz. Aklınızdaki acabalarla ara ara tırsıp sonunu merakla bekliyorsunuz. 

Serinin diğer kitapları gibi yine oldukça akıcı bir kitaptı. Genelde merak ögesi ön planda olan kitaplar gibi elinizde nasıl bittiğini anlamıyorsunuz. Lena Diaz’ı diğerlerinden ayıran en önemli şey ise tüm bu karmaşanın içinde işlediği aşk. Konu ve karakterleri ustaca işleyen yazarlardan biri oluyor böylece benim için. 

Turumuzu takip edenler bilirler ki Lena Diaz’ın tüm kitaplarına blog turu biz düzenledik. Bu anlamda Eksik Parça Yayınları’nın bize göstermiş oldukları ilgi ve güven için de kendilerine çok teşekkür ederim. Geçen turumuzda yazarla bir söyleşi yapmak istedim ve kendisi çok sevineceğini söyledi. Söyleşi diye başlayıp uzunca sohbet etme şansım oldu. Kitaplarını bir kenara bırakırsak kişilik olarak inanılmaz sıcakkanlı ve mütevazı bir yazar. Kendisine bayıldığımı söylemezsem olmaz :D Yapmış olduğumuz yorumları kısaca çevirip kendisiyle paylaştım, arkadaşlarımın hazırlamış olduğu afişleri de gönderdim ve çok beğendiğini söyleyip kendi sayfasında da paylaştı. Ayrıca turumuzdan sonra göndermiş olduğu imzalı kitapları, kalemleri ve ayraçları da güzel birer hatıra olacak bizim için. 

Bu kitabı tavsiye eder miyim, kesinlikle ederim. Lena Diaz her kitaplıkta olması gereken kalemlerden biri bence. Bir şey de yayınevimize söylemek isterim; lütfen yazarın başka kitaplarını da basınnnn :)

Benim kitap için puanım;




Ve çekiliş için;

a Rafflecopter giveaway

2 yorum:

BLOG DESIGN BY BİR OTAKUNUN DÜNYASI