Ismarlama Bebek- Fatih Murat Arsal

Ismarlama Bebek


Sayfa Sayısı: 504
Ephesus Yayınları
2014
25 tl


Kitap Tanıtımı

Bir masal kahramanı kadar yakışıklıydı belki! Sıcacık bakışlarıyla, tecrübeli yürekler için bile tehlikeliydi. Aşkı hiç tanımayan vahşi bir kıza göre ise, engellenemez iradesiyle tutkulu bir zorbaydı o...

Korunaklı hayatına büyük bir cesaretle dalmıştı. Ondan çılgınca şeyler istiyordu bu uzun adam... Öncelikle kollarından kaçamayacağı gerçek bir evlilik...Ve annesine benzeyen güzel bir bebek...İsyan eden kalbini istemiyordu belki! Ama...Her an göğsünden koparıp alacak kadar da fırsatçıydı.

Zoraki de olsa evlenmeyi kabullendi... Ve ısmarlama bebeği için ona boyun eğdi. Ama delicesine ağrıyan kalbi için...sonuna kadar mücadele etmeye kararlıydı! Tüm korkusuyla aşka karşı dirense de... ne yazık ki bu tatlı despottan nefret etmek, baştan çıkarıcı öpücüklerini sevmemek kadar zordu!

İki inatçı yüreğin heyecan dolu savaşında, sizi aşk ve tutku dolu sayfalara bağımlı kılacak, kaybedenin olmadığı bir FMArsal romanı daha!


Kitap Yorumu

Yıllar önce internet üzerinden okuyup şimdi basılı haliyle kitaplığımda bulunan bir FMA klasiği daha tekrar okundu bitti. Hem de yapılması gereken son okumalar dururken!!! 

“Anlaşma” kitabından sonra en sevdiğim FMA kitabı “Ismarlama Bebek”. Vildan’ın huysuzluğuyla, Ataman’ın inadıyla severek okuduğum bir kitap. Vildan’ın huysuzluğu diyorum çünkü kızımız baya bir çektiriyor Ataman’a. Kabullenemediği bir adam, ardından da ona dair hislerindeki karışıklıkların faturasını hep Ataman ödedi kitap boyu. Ataman ise gülümseyen gri gözlerinin altında sakladığı aşk dolu kalbiyle uzunca zaman ona direndi ve tam pes ettiği noktada geldi Vildan’ın attığı adım. 

Vildan zengin bir ailenin tek kızıdır. Genç yaşının verdiği enerji ve güzelliğiyle oldukça dikkat çeken bir tiptir ve haliyle üzerinde pek çok göz vardır. Ataman ise başarılı bir iş adamı olmasının yanında oldukça yakışıklıdır da. Bir şeyi istediğini anlaması saniyeler alırken, onu elde etmek için her yolu denemekten de kaçınmaz. Buna tehdit de dahil hem de! Zira Vildan’a yaptığı tam da buydu çünkü onun kalbini çalmak için bekleyecek zamanı yoktu. Aşkını istese de ondan önce gelen bir isteği, o da bir bebek! 

Hikayemiz böyle başlıyor işte. Ataman’ın Vildan’ı zorlamasıyla başlıyor kitabımız ve birbirine deli gibi aşık bir çiftle son buluyor. Tabii aileye katılan yepyeni bireylerle :) 

Kitabın dili oldukça akıcıydı, elinize aldığınızda bırakması kolay olmuyor. Zira yirmi dört saati doldurmadan ben çoktan bitirmiştim. Redaksiyon olarak da başarılı bulduğum bir kitaptı. Yazanın da redaksiyonu yapanın da eline sağlık diyorum. Okumadığım tek bir FMA kitabı kaldı, o da “İki Renk Aşk” ve en kısa zamanda onu da alıp okuyacağım. Bu kitabı henüz okumayanlara da şimdiden keyifli okumalar dilerim…

Benim puanım;

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

BLOG DESIGN BY BİR OTAKUNUN DÜNYASI