Yürek Söken Cinayetler- Çağan Dikenelli, Kitap Yorumu ve Çekiliş(2. Gün)

Yürek Söken Cinayetler



Sayfa Sayısı: 336
Mendirek Yayıncılık
2014
18 tl


Kitap Tanıtımı

Bu macerada Oğul sınır tanımaz kuvvetiyle Melek Teyze'ye seri cinayetlerin katilini bulma konusunda yardımcı oluyor... Melek Teyze'den habersiz mahallede kuş bile uçmaz. Mecburen de olsa herkesin sevip saydığı, mahallenin en iş bilir, en çaçaron teyzesi şimdi de dedektifliğe soyunmuştur. 

Daha önce çözdüğü iki dava sayesinde emniyette kendine yer edinen Melek Teyze, getirdiği çörekler ve baktığı fallar sayesinde yerini sağlamlaştırmış, bir de emniyet amiri Cevahir'in sevgisini kazanınca artık Beyoğlu Emniyet Amirliği'nden çıkmaz olmuştur.

Emniyetin arşiv bölümünde çalışan büyük oğlu Tuğrul bundan hiç memnun değildir. Ancak, çekik gözlü, zihnen olmasa da bedenen fazlaca gelişmiş, insan azmanı olan diğer oğlu 'Oğul' Melek Teyze'yi maceralarında yalnız bırakmayacaktır.


Kitap Yorumu


Serinin ikinci kitabı “Yürek Söken Cinayetler” ile devam etti Melek Teyze’nin polisiye maceraları. Bu kez gerçekten de yürek söken bir seri katilin peşindeydi Melek Teyze ve Oğul zira öldürdükleri insanların organları çalan bir seri katil söz konusuydu. 

Bu kitapta biraz daha organize bir cinayet vardı. Daha kapsamlı bir operasyon yapması gerekiyordu Melek Teyze’nin : P Bir de tabii mahalledeki kadınlar vardı başına dert olan. Hepsiyle tek tek uğraşıp sorunları çözdü ama Oğul’la birlikte. 

Kitabı bitirip kapattığımda aklımdan geçen şey Allah insanları Melek Teyze’nin gazabından korusun oldu. Böyle bir kadınla mücadele etmek kolay değil zira seri cinayetleri bile çözdü, onlar bile kurtulamadı elinden. 

Polisiyesi daha az, esprisi daha az gibi gelse de bu kitabı da severek okudum. Kapattığımda yine bir gülümseme vardı yüzümde :D 

Melek Teyze’leri okumadan polisiye okudum demeyin :P Okuyacak olanlara şimdiden keyifli okumalar.

Benim puanım;



Vee çekiliş için;

a Rafflecopter giveaway

2 yorum:

  1. Merhaba Cagan Beyhakkinda bilgi toplarken blogunuzla karsilastik ve cok hosumuza gitti. Biz de polisiye uzerine bir bloguz bize de bekleriz. Selamlar www.polisiyedurumlar.com

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba, çok teşekkur ederim. Verdiğiniz linke bakacağım mutlaka.

      Sil

BLOG DESIGN BY BİR OTAKUNUN DÜNYASI