İlk Öpücüğün Büyüsü- Jennifer Probst

İlk Öpücüğün Büyüsü- Jennifer Probst


Sayfa Sayısı: 267
Nemesis Kitap
2013
18 tl
Marriage to a Billionaire, #1

Satın almak için tıklayın.

Kitap Tanıtımı


Bazı anlar büyülüdür. Herkesin o anla ilgili bir hayali vardır. İlk öpücük, ilk evlilik teklifi, evet denen o an...

Alexa için bu anların hiçbiri hayal ettiği gibi gerçekleşmemişti ve bunun tek bir nedeni vardı: Nick.

Daha lisedeyken onu öpen ilk erkek Nick olmuştu. Yıllar sonra karşılaştıklarında aniden evlenme teklif eden de Nickti. Tabii söz konusu Alexa olduğunda, bunun, birbirini seven iki insanın yapacağı türden normal bir evlilik olması beklenemezdi. Aralarında bir anlaşma yapacaklardı. Bu anlaşma bittiğinde yollarını sessizce ayıracaklardı. İkisinin de bu sahte evlilikle elde edeceği bazı şeyler vardı. Bunlar için birbirlerine bir yıl katlanacaklardı. Katlanabilirlerse...

"Bu hikâye kalbinizi çalacak." 
Lori Wilde

"En iyi romantik komedi yazarlarından biri." 
USA Today


Kitap Yorumu

   Nick ve Alexa… Biri çekici, güzel bir kadın diğeri zengin ve yakışıklı bir adam. İkisi de kendi hayatlarında oldukça mutluydu. Ta ki evlenmek zorunda kalana kadar. Alexa ailesinin kredi borcunu ödeyecek zengin bir kocaya, Nick ise mirası alabilmek için bir kadına ihtiyaç duyar. Her ikisininde eş adaylarına dair istedikleri özellikler vardır ve ikisi de birbirinin istediği özellikleri taşımamaktadır. Ama süre kısadır ve bir an önce evlenmeleri gerekmektedir.

Planlanan şey,evliliğin sahte olmasıdır. Alexa, Nick’in yanında olacak ve davetlerde onunla birlikte boy gösterecektir. Nick ise Alexa’nın ailesi yanında tam anlamıyla aşık bir koca rolü üstlenip, ona verdiği paradan aileye bahsetmeyecektir. Bir yılın sonunda ise boşanmış ama mutlu insanlar olarak yollarına devam edeceklerdir.

Tahmin edildiği üzere “İnsanlar plan yapar Tanrı güler.” sözünün karşılığı gibi bir hikaye idi. Zaten Nick ve Alexa çocukluk arkadaşıydılar. Ve Nick, Alexa’nın kalbini kıran ilk erkekti. Zaman belki ikisini de değiştirmişti ama kalpler hala aynı ritimle atıyordu.

Klasik bir konu ve kurgusu olsa da zevkle okunabilecek kitaplardan biri “İlk Öpücüğün Büyüsü”. Çevirisi güzel, oldukça da akıcı. Serinin 4 kitabı çıkmış şimdiye kadar, bizde de ikinci kitap geçtiğimiz aylarda çıktı. Bakalım o nasıl diyerek ikinci kitaba başladım bile. Okuyacak olanlara şimdiden keyifli okumalar.

Benim puanım ise;

2 yorum:

  1. ben de çok eğlenerek okumuştum kitabı ama siz çok hoş yorumlamışsınız. ellerinize sağlık :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim :)) Kitap gerçekten çok eğlenceliydi ama, ah Nick ah demek istiyorum:))

      Sil

BLOG DESIGN BY BİR OTAKUNUN DÜNYASI